Tuesday 20 March 2018

إنستا فوريكس بغ


إنستا فوريكس بغ
مساعدة والنصائح لنوبيكس الفوركس.
تحدث عن الاقتصاد العالمي والأوضاع المالية وأخبار الفوركس العامة.
الانضمام إلى المحادثة وتبادل الخبرات مع تجار العملات.
الأسئلة المتعلقة بخدمات الشركة وشروط التداول. فرص للتجار من إنستافوريكس.
القضايا المتعلقة بالشراكة.
إنستافوريكس المسابقات والبطولات والحملات.
تعلن ومقالات حول الحقائق والأحداث الحالية من إنستافوريكس.
محادثات حول نظام بم، ومناقشة العروض من تجار بم.
مناقشة كل شيء، ولكن التداول!
أعلن عن موقعك هنا. يسمح فقط بوضع المواقع التي تحتوي على بانر إنستافوريكس في الصفحة الرئيسية هنا.
Заблудились в новых терминах؟ - أنت غير متصل حاليا،
Делимся прогнозами، анализируем ситуацию на рынке.
وصف المنتج عرض الوصف الإنجليزي الأصلي كلوز أحدث وصف للمنتج باللغة الانجليزية.
Скорая помощь клиентам، попавшим в спорную ситуацию.
Обсуждаем конкурсы и акции от компании إنستافوريكس.
Свежие новости компании، а также важные объявления для клиентов.
оцениваем трейдеров، ищем инвесторов.
Отдыхаем от работы в теплой компании.
Запрещена реклама непрофильных ресурсов. أنت غير متصل حاليا،
سيرتاي بيربينكانغان دان كونغسي بينغالامان فوريكس أندا.
ديسيني أنده بوله ميندابات بانتوان داري يب مالايسيا.
& # 1056؛ إنغونغومان دان أرتيكيل تيركيني دان بيريستيوا-بيريستيوا إنستافوريكس.
مسابقات وحملات إنستافوركس.
نظام بم-سيستيم.
41،534 وظيفة & # 0124؛ 23،756 عضوا.
لدينا 23،756 عضو مسجل.
معظم المستخدمين على الانترنت كان 3،553 في سبتمبر 4 2018، 12:34 آم.

إنستا فوريكس بغ
Моля، логнете се، като въведете номер на търговска сметка и търговска & حاد؛ s парола. Преди да се логнете، обърнете внимание на зелената линия в адресната лента، сигнализираща за автентичността на & حاد؛ s уебсайта.
След като сте се идентифицирали، ще можете да ползвате депозити и тегления за вашата търговска сметка в ИнстаФорекс и допълнителни услуги за клиенти.
За да откриете основните функции на Кабинета и услугите на ИнстаФорекс، моля، използвайте пробна версия на Клиентски Кабинет.
Винаги обръщайте внимание на адресната лента на браузъра.
ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен ен...................................................

إنستا فوريكس بغ
Для входа в кабинет، пожалуйста، авторизуйтесь، введя номер торгового счета и пароль трейдера. Перед вводом данных просим обратить особое внимание на зеленую адресную строку в вашем браузере، которая сигнализирует о подлинности ресурса.
После авторизации в кабинете клиента вам станут доступны функции пополнения، снятия средств с торгового счета إن إنستافوريكس، а также дополнительные возможности для клиентов.
Для ознакомления с основными функциями и сервисами إنستافوريكس، представленными в кабинете трейдера، воспользуйтесь тестовой версией кабинета.
Всегда обращайте внимание на адресную строку.
Наличие в адресной строке протокола зеленого цвета подтверждеет подлинность сайта и высокий уровень защиты ваших данных. в ор........................................ в в в в в в в в в. в.. в в. в.. в. в в в в в в в в в в в в в в в в в в в.

Брокерът ИнстаФорекс ви предлага предплатена банкова карта.
Брокерът ИнстаФорекс ви предлага предплатена банкова карта - ИнстаФорекс بينيكارد. ИнстаФорекс بينيكارد е пластмасова карта обвързана с европейска банкова сметка и представлява универсален инструмент за теглене и внасяне в ИнстаФорекс търговската сметка، от цял ​​свят.
Благодарение на ИнстаФорекс بينيكارد، ще стане възможно да изтегляте пари директно от вашия ИнстаФорекс акаунт.
Соо така، собствениците на ИнстаФорекс بينيكارد могат да получат пари в брой от всеки банкомат، който поддържа популярната система за разплащане с карта ماستركارد. Чрез ИнстаФорекс банковата карта، можете да закупите стоки и услуги онлайн и чрез ПОС терминали، без допълнителни разноски и такси. Притежателите на ИнстаФорекс بينيكارد могат да теглят средства от сметката си в тази карта до $ 3.000، с минимална такса.
За да поръчате ИнстаФорекс بينيكارد، моля последвайте този линк.
* تكلفة التسليم السريع قد تختلف. قد تحقق من تكلفة التسليم بالضبط عند طلب البطاقة.
Предимства на ИнстаФорекс بينيكارد:
а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛. Възможност да депозира по ИнстаФорекс сметка без комисионна؛ Възможност да се провери и де се попълни балансът онлайн؛ Възможност за използване на картата в повече от 200 страни؛ ИнстаФорекс بينيكارد е подобна на обикновената банкова карта، даваща възможност на клиентите да плащат за стоки и услуги по цял свят، включително в онлайн магазини؛ Пълната анонимност и конфиденциалност на информацията в картата، издадена от Европейската банка؛ Картата се поръчва в Клиентския Кабинет، директно на официалният сайт на ИнстаФорекс. Неограничен тотален баланс؛ Дневен лимит на теглене на пари от банкомат، както и онлайн плащания на обща стойност $ 3،000 или € 3،000.
Относно всички въпроси за ИнстаФорекс بينيكارد، моля свържете се с instacard-support@mail. ИнстаФорекс.

Форекс анализ.
Фундаментален анализ на أود / جبي за 17 في 2017.
أود / جبي е в импулсивен и нестабилен мечи тренд، след като повторно изпробва нивото 88.00 наскоро. أود في момента е доста по-слаб в сравнение с جبي، поради неотдавнашните по-лоши икономически доклади، което помогна на جبي да спечели импулсивен мечи моментум в двойката. Наскоро беше публикуван доклад за промените в заетостта на أود с понижение от 3،7 хил. Спрямо предишната цифра от 26،6 хил، Която се очакваше да бъде 17،8 хил، Равнището на безработица е леко положително، като спадът е до 5،4٪ спрямо предишната стойност от 5،5٪ Докладът за очакванията е публикуван с намалена стойност от 3،7٪ от предишната стойност от 4،3٪. Днес беше публикуван отчет за продажбите на нови моторни превозни средства AUD с увеличение до 0.0٪ спрямо предходната отрицателна стойност от -0.4٪، която не можа да осигури никаква подкрепа на валутата، за да се увеличи инерцията спрямо JPY. От друга страна، JPY също се бореше със смесения резултат от икономическите доклади тази седмица، но тъй като икономическите доклади имаха минимално влияние върху валутата، това не попречи на печалбата срещу AUD тази седмица. Наскоро бе публикуван доклад JPY الإنتاج المحلي الإجمالي с намалена стойност от 0،3٪ спрямо предходната стойност от 0،6٪، която се очакваше да бъде 0،4٪، беше публикуван докладът на مؤشر الإنتاج المحلي الإجمالي، както се очаква، при 0،1 ٪ увеличение спрямо предишната отрицателна стойност от -0،4٪ и ревизиран доклад за промишленото производство с малко بواسطة-малък дефицит при -1.0٪، което се очаква да бъде непроменено при -1.1٪. ст ст ст ст ст ст ст ст д т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD AUD. Докато аудиторията излезе с положителни икономически отчети или събития през следващите дни جبي се очаква да начере инерция и да прокара цената много по-ниска в бъдеще.
Сега нека погледнем техническата гледна точка، цената беше доста нерешителна вчера на ръба на поддържащата площ от 85،50-70، която бе завладяна с импулсивен мечи натиск през първото тримесечие днес. Цената понастоящем пребивава под 85،50-70، което се очаква да работи като съпротива и ще доведе до много بواسطة-ниска цена през следващите дни към следващото ниво на подкрепа от 84.00، а بواسطة-късно към 82.00. Тъй като цената остава под границата на резистентност 88.00، мечият пристрастия се очаква да продължи.
* Анализът на пазара публикуван тук има за цел да повиши информираността Ви، но не и да дава указания за търговия.
مجموعة إنستافوريكس & كوبي؛ 2007-2017.
Аналитичните прегледи на ИнстаФорекс ще ви запознаят изцяло с пазарните тенденции! Като клиент на ИнстаФорекс، на вас се предоставят голям брой безплатни услуги за ефикасна търговия.
Открийте търговска сметка.
Свалете търговски терминал.
Открийте демо сметка.
Регистрирайте се като партньор.
Участвайте в конкурси.
Вземете 30٪ бонус.
ФОРЕКС АНАЛИЗ.
НАШИ ПРОЕКТИ.
Авторски права © 2007-2017 إنستافوريكس. Всички права запазени. Финансовите услуги са предоставени от إنستافوريكس غروب.
إنستافوريكس العلامة التجارية е регистрирана марка на مجموعة إنستافوريكس.
إنستانت ترادينغ يو المحدودة مرخص من قبل سيسيك، ترخيص رقم 266/15.
إنستانت ترادينغ يو لت (قبرص) مسجلة لدى فكا (أوك)، الرقم المرجعي 728735.
إنستانت ترادينغ لت (بفي) مرخصة من قبل بفي فسك، رقم الترخيص سيبا / L / 14/1082.
إنستا سيرفيس لت مسجلة لدى فسك سانت فينسينت، ريج. رقم IBC22945.
إنستافوريكس إيت أوك لت، وهي شركة تأسست في إنجلترا وويلز، ريج. رقم 10802032.

No comments:

Post a Comment